TETŐTÉRI ABLAKOK
Slider

 

Az intelligens műszaki megoldások alkalmazása növeli a tetőtéri lakások kényelmét, melynek köszönhetően akadálytalan kilátást és szabad hozzáférhetőséget biztosít a tetőtéri ablakokhoz.

Ezt a komfortérzetet nyújtják a Roto tetőtéri ablakok. A Roto Alapelvének megfelelően a lakás belső terében a nyitott ablakszárny nem zavaró (kivéve Designo R4), a tetőtéri ablak egy kézzel is működtethető, valamint minden funkciót (nyitás, szellőztetés és tisztítás) egy , az ablak alsó részén elhelyezett kilincs működtet.

A tetőtéri ablakok ideális kiegészítésére szolgálnak a különböző típusú tartozékok, pl. a külső redőnyök vagy a belső árnyékolók.

 

 

A Roto R4 típusú tetőtéri ablak közepén billenő ablakszárnnyal rendelkezik. A kényelmes kezelés érdekében az ablak kilincskezelésű és résszellőzővel ellátott. Készülhet acélmerevített műanyagból vagy véglegesen felületkezelt rétegragasztott fából.

 

 

 

A Roto R7 típusú speciálisan billenő tetőtéri ablakoknál a hagyományoshoz képest a billenési pontot jóval magasabban alakították ki. A jelentős többletmagasság kényelmes hozzáférést biztosít az ablakhoz. Ennek köszönhetően a kilátás kiegyenesedve is élvezhető, és az átlagnál magasabbak is kényelmesen használhatják a tetőtéri ablakot. Az ablakszány nyitott állapotban sem nyílik be a tetőtérbe, így a tetőtéri ablak szúnyogháló felszerelése esetén is teljes terjedelemben nyitható. Készülhet acélmerevített 3-légkamrás műanyagból, vagy véglegesen felületkezelt rétegragasztott fából.