Schlotterer Szúnyoghálók
Slider

Korábban a szúnyoghálók elsődleges célja a szúnyogok távoltartása volt. Napjainkban azonban többszörös funkciót kell ellátniuk. A szúnyogok bejutásának megakadályozása mellett védelmet kell nyújtaniuk a por, falevelek, különböző allergizáló szöszök, szőr- és hajszálak, méhek és más rovarok behatolása ellen és egyben lehetővé kell tennie a zavartalan szellőztetést és közlekedést is.

Erre kínál esztétikus és tartós megoldást a Schlotterer szúnyogháló, amely gazdag kínálatának köszönhetően mindenki megtalálhatja a célnak és lehetőségeknek legmegfelelőbb szúnyogháló rendszert.

 

IGI szúnyoghálók

Egy meleg nyári este, kivilágított helyiségek és nyitott ablakok – tökéletes vonzerő a nemkívánatos vendégek számára. Sokan különféle vegyszerekkel, úgy mint spray-kel,  elektromos szúnyogriasztókkal próbálják távol tartani otthonuktól a kellemetlen rovarokat. Ezek a szerek a gyerekek egészségére ártalmasak lehetnek, ezért használatuk nem javasolt. Erre nyújtanak kockázat és káros anyagoktól mentes megoldást az IGI szúnyogháló rendszerek.

Az IGI termékek minden elképzelhető formában elérhetők, legyenek azok háromszög-, négyszög- vagy sokszögformájúak, vagy kör-, szegmens-, kosáríves alakjuk – mindenféle típusú nyílászáróra megoldást kínálnak.

IGI fix keretes szúnyoghálók

Az IGI fix keretes szúnyoghálók az IGI termékcsalád klasszikusai. Bevált, robosztus és kedvelt típus. Különösen ablaknyílásokra alkalmas. A fix szúnyoghálók különböző megoldásokkal rögzíthetők az ablakkerethez a gyorsan cserélhető formától a fixen felszereltig. A különböző függesztő elemek minden ablaktípushoz passzolnak. Belülről bármikor kényelmesen le- és felszerelhetők. Az IGI fix keretek fúrás nélkül szerelhetők, a szinte láthatatlan sarokvasak segítségével egyszerűen és biztosan beakaszthatók.

IGI nyíló keretes szúnyoghálók

Az IGI nyíló keretes szúnyoghálók sokoldalúan alkalmazhatóak. Tökéletesen illenek a redőny-  és raffstore rendszerekhez. Különösen ajtónyílásokra alkalmas. Könnyen kezelhetőek és irányíthatóak. Kívülről és belülről is egyaránt felszerelhetők.

 

 

IGI toló keretes szúnyoghálók

Az IGI termékcsalád toló keretes szúnyoghálói különösen előnyösek a helytakarékos megoldásoknál, mert nem kell küszöböt kialakítani. Elsősorban nagy felületű nyílászárók esetén ideális választás, ezért kiválóan alkalmazható duplaszárnyú ajtók, erkélyajtók, teraszajtók középen felnyíló nyílászárók és télikertek esetén is.

IGI rolós szúnyoghálók

Az IGI rolókat elsősorban ablakokhoz, általában árnyékolóval együtt, rendszerként alkalmazzák. Redőnybe, raffstore-ba integrálva, vagy különálló elemként is rendelhető. Ideális a virágos ablakokhoz. A rolós kivitel előnye, hogy a téli időszakban a rovarháló észrevétlenül eltűnik a roló dobozában, így nincs kitéve az időjárás viszontagságainak és a sérülés veszélye sem áll fenn. A rugó megadja a rovarháló szükséges feszességét. Az IGI rolók még a legkisebb betolakodónak sem adnak esélyt. A beépített vezetősíneknek és a praktikus fogólécnek köszönhetően gyerekjáték a működtetés.

   Az IGI SZÚNYOGHÁLÓK ELŐNYEI:

 • kiváló felületkezelési minőség
 • vegyszermentes rovarvédelem
 • masszív és láthatatlan
 • mindenféle típusú ablakra és ajtóra rögzíthető
 • bármikor utólag is felszerelhető
 • az IGI szúnyoghálók mindegyike kombinálható redőnnyel és raffstore-ral egyaránt
 • a hálók üvegszálból vagy nemesacélból készülnek
 • a profil minden RAL színben rendelhető
 • az IGI szúnyoghálók kerete pórszórt, húzott alumíniumból készülnek

 

4PLUS IGI háló – Rovar- és pollenvédelem tökéletes átláthatósággal!

Az IGI szúnyogháló rendszerek újabb tagja a 4PLUS IGI háló, amely biztosítja:

 • legjobb átláthatóságot
 • pollenvédelmet
 • nagyobb légáteresztést
 • még több fényt

A finomszövésű és szakadás biztos High-Tech szál jelentősen növeli a hálón keresztüli átláthatóságot. A rovarháló akár belülről, akár kívülről nézve alig észlelhető. A hagyományos üvegszálas hálóval szembeni különbség egyértelműen észrevehető.

 

A finomszövésű 4PLUS háló fényáteresztő képessége 33%-al jobb, mint egy hagyományos hálóé.

A légáteresztő képessége 124%-al haladja meg a hagyományos hálóét. Nyári éjszakákon szellőztetéssel különösen hatékonyan hűthető a belső terek hőmérséklete.

A háló pollenszerű hatását a speciális bevonatnak köszönheti, mely 86%-al csökkenti a bejutó pollenek mennyiségét.