ALU- MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓK
Slider

Alu-műanyag bejárati ajtók

 

A műanyag bejárati ajtók elsődleges feladata az otthon/az iroda védelme, de egyben a homlokzat díszeként is funkcionál, ezért legalább ennyire fontos, hogy megjelenésében is harmonikusan illeszkedjen a bejárati ajtó a lakás, az épület stílusához. A műanyag bejárati ajtók küllemét tekintve széles forma és színválaszték jellemzi.Formavilágukat illetően is sokfélék lehetnek, klasszikusak vagy modernek illetve egyszerűek vagy markánsak. A műanyag bejárati ajtók szerkezeti felépítésének köszönhetően jó hang- és hőszigetelő tulajdonsággal bírnak. Az időjárás viszontagságaival szemben tartós ellenállóképességgel rendelkeznek. Légmentesen zárnak, könnyen tisztíthatók és nem igényelnek külön felületkezelést.

 

Paneles bejárati ajtók

Otthonunk homlokzati arculatának meghatározó eleme a bejárati ajtó. A panelbetétes bejárati ajtók stílusukat tekintve hagyományos vagy modern, exkluzív vagy akár extravagáns formavilágot is tükrözhetnek.  Az üvegek, mintázatok, és a színek kombinálásával számtalan variációs lehetőség kínálkozik, mellyel egyedivé tehető otthonunk külső megjelenése. A panelek üvegezését illetően is széles választék áll rendelkezésre az egyszerű katedrál üvegezéstől egészen a legbonyolultabb Tiffany üvegezésig.

RD panelek katalogus letöltése

 

Valódi osztós bejárati ajtók

Ezen típusú bejárati ajtókat mindazok számára ajánljuk, akik a sok üvegfelülettel rendelkező bejárati ajtókat részesítik előnybe. Az osztós bejárati ajtók szárnyait változatossá teheti a szárnyosztások kombinálásával, panelbetétek, üvegbetétek alkalmazásával. Számtalan lehetőség áll rendelkezésére az osztók megszerkesztésénél. Az elemek variálhatóságának köszönhetően mindenki a saját ízlésvilágának megfelelően válogathat a sokféle lehetőség közül és választhatja ki a számára legszimpatikusabb/legtetszetősebb megoldást. A bejárati ajtók felületének milyenségét is sokszínűség jellemzi, amely lehet faerezetű fóliával ellátott, festett (többféle szín közül válogathat) vagy akár alumínium borítású is.