Schlotterer zsaluziák
Slider

 

Schlotterer zsaluziák

A Schlotterer raffstore-ok más-más funkciókat látnak el egy épületen, ezen felül az épületet is csinosítják. Otthonunk különböző helységeinek a megfelelő hangulatot és fényviszonyokat kell biztosítanunk ahhoz, hogy jól érezhessük magunkat. A VORO és RAFF S előtét, illetve RESA rátét raffstore-ok ennek megfelelően többféle árnyékolási megoldást is lehetővé tesznek.

 

Nyílászáró elé szerelt zsaluziák (előtét raffstore-ok)

A VORO nyílászáró elé szerelt zsaluziák minden fa-, műanyag-  és alumíniumablakhoz illeszkednek. A VORO raffstore doboz akár homlokzatba eltüntetve, vakolva, akár utólag az ablakkerethez rögzítve is beépíthető. A dobozok a lehető legkisebb mérettel rendelkeznek, ezért különösen alkalmazhatóak felújításoknál, illetve igényes építészeti megoldások esetén.

A RAFF S nyílászáró elé szerelt zsaluziák számos megoldási lehetőséget nyújtanak mindenféle építészeti igényre. A RAFF S raffstore beépíthető látható takarólemezzel vagy elvakolható formában, illetve takarólemez nélkül.

 

VORO PUTZ előtét raffstore – A LÁTHATATLAN

AZ ELŐTÉT RAFFSTORE DOBOZA ELTŰNIK A HOMLOKZAT MÖGÖTT

A VORO PUTZ előtét raffstore kiválóan alkalmazható újépítésű házaknál és felújításoknál is, hiszen a raffstore doboz vakolt, a homlokzaton nem látszik.  

 

 

 

VORO előtét raffstore – A MINDENTUDÓ

CSEKÉLY RÁFORDÍTÁSSAL HASZNÁLATRA KÉSZ

A kisméretű porszórt alumínium előtétdoboz minden ablaktípushoz választható a RAL összes színében. Gyorsan és egyszerűen beépíthető.

 

RAFF S BLENDE előtét raffstore-ok – A LÁTHATÓ

RAFFSTORE LÁTSZÓ TAKARÓLEMEZZEL

A RAFF S Blende árnyékoló szerkezet porszórt alumíniumlemezből készült látszó takarólemezzel rendelkezik. Ideális régi és új épületekhez egyaránt.

 

 

 

RAFF S PUTZ előtét raffstore-ok – A LÁTHATATLAN

RAFFSTORE VAKOLHATÓ TAKARÓLEMEZZEL

A RAFF S Putz árnyékoló szerkezet alumínium takarólemezét a homlokzattal elvakolják és így rejtve marad. Régi és új építésű házaknál is alkalmazható. A lamellák illeszkedő kollekció szerinti színekben szállíthatók.

 

RAFF S SCHACHT  előtét raffstore-ok – A MINDENTUDÓ

RAFFSTORE MEGLÉVŐ FALAZATI ÜREGEKBE VAGY ÁTHIDALÓ DOBOZOKBA VALÓ BEÉPÍTÉSRE

 A RAFF S Schacht takarólemez nélküli árnyékoló szerkezet. Ideális megoldás cseréhez meglévő árnyékoló dobozok esetén.

 

 

 

Nyílászáró fölé szerelt zsaluziák (rátét raffstore-ok)

A RESA nyílászáró fölé szerelt raffstore-ok minden ablaktípushoz illeszkednek, könnyen és egyszerűen beépíthetők.  Új építésű házaknál  RESA raffstore doboz betervezése esetén  nem kell áthidaló. Az ablaknyílásokat a födémig szabadon hagyva megteremthetők a Resa raffstore beépítéséhez szükséges feltételek.  Ennél a komplett megoldásnál a rátét doboz készen, a hozzátartozó ablak- vagy ajtóelemre rögzítve érkezik.  A rátét doboz eltűnik a falban, ezért nem látszódik. Ezen felül belülről vakolható, burkolható.

 

 

RESA rátét raffstore-ok – IDEÁLIS AZ ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZAKHOZ

Egyszerűen hagyja szabadon a födémig az ablaknyílásokat, és hagyja el az áthidalókat és az áthidaló dobozokat. Ez az olcsóbb kivitel ideális feltételt teremt a RESA ablakelemek beépítéséhez. Ennél a komplett megoldásnál a RESA raffstore-t az ablak értékesítője már a megfelelő ablak- vagy ajtóelemre készen szerelve építi be.

 

 

 

 

 

 

ELŐNYEI:

  • minden ablaktípushoz illeszkedik
  • ideális az új épületekhez
  • az ablak és a redőny egyszerre érkezik és épül be az épületbe
  • közvetlenül a beszerelés után használható, és a homlokzat vakolásakor sem kell kiszerelni őket
  • teljes réstömítettség a redőny doboz és az ablak között
  • a rátét doboz belülről vakolható, burkolható
  • rolós, nyíló, illetve toló rovarhálóval is bővíthető
  • magas hőszigetelésű Neopor doboz
  • a gyártó garantálja a rendszer passzívházakhoz való alkalmasságát