Beépítés

A nyílászárók beépítését több éves gyakorlattal rendelkező, hozzáértő szakembereink végzik. A beépítéshez alkalmazott segédanyagok és kötőanyagok minden esetben kiemelkedő minőségűek. Naprakész ismereteinkre támaszkodva a legkorszerűbb technológiai megoldásokat alkalmazzuk.

A régi ablakok kihívást jelentő, fokozott szakértelmet igénylő cseréjét is elvállaljuk. Az Ügyfelek részéről az ablakcsere halogatásának leggyakoribb oka a kivitelezéssel járó felfordulás, bizonytalanság. Felesleges az aggodalom. Bízza tapasztalt szakembereinkre. A régi ablakokat befűrészeljük, lehetőség szerint minimális rombolással kibontjuk, az újakat behelyezzük, tokon keresztül vagy szerelő füllel rögzítjük, a szerelési hézagot PUR-habbal tömítjük, szükség esetén takaró profillal szegünk.

Ezen felül vállaljuk bontás során keletkező törmelék elszállítását, valamint beépítés utáni javítási munkákat is.

Az eredmény a kor követelményeinek megfelelő nyílászáró, ami Önnek és családjának hosszútávú komfortot, biztonságot nyújt. Az általunk forgalmazott termékek beépítésére a törvényi előírások szerinti garanciát vállaljuk. Vállalkozásunk kötelező építésszerelési felelősség biztosítással rendelkezik.